следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Primer (fine quartz)
 
 
 
 

DECOR Primer (fine quartz)

 

Бел основен премаз со ситен кварцен песок

ТОП ИЗБОР за изведба на украсни техники Crystal и Delight.

Својства
  • Груба структура.
  • Одлична белина.
  • Исклучителна покривност.
Придобивки за инвеститорот / изведувачот
  • Супериорен конечен изглед на декоративната техника.
  • Можност за примена на различни подлоги.
  • Лесно за изработка дури и за аматери.
  • Брза и лесна апликација.
Изработка на декоративни техники
  • DECOR Delight
  • DECOR Crystal
  • DECOR Crystal