следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Perla
 
 
 
 

DECOR Perla

 

Декоративен гел

DECOR Perla е полутранспарентен акрилен гел, које наменет за сликовити, живописни и фантазиски обработки на ѕидни површини во домови, златари, банки, театри и др.

Својства

  • бесконечна можност на комбинации на бои;
  • во зависност од начинот на обработка дава изглед на текстура на камен, кожа, платно, дрво;
  • овозможува изработка на различни декоративни ефекти со помош на декоративните техники: Mica и Pearl;
  • отпорен е на мокро чистење.