следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Marmorin Shine
 
 
 
 

DECOR Marmorin Shine

 

Заштитен восок

DECOR Marmorin Shine е водена емулзија од восоци наменета за заштита на ѕидните површини обработени со DECOR Marmorinom.

Својства
  • го зголемува сјајот и водоодбивноста на ѕидовите обработени со DECOR Мarmorin;
  • отпорен на мокро чистење;
  • транспарентен.