следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Marmorin
 
 
 
 

DECOR Marmorin

 

Декоративен кит

DECOR Marmorin е декоративен кит наменет е за сликовити, живописни и фантазиски обработки на ѕидните површини во домови, златари, банки, театри и на други места.

Својства
  • неограничен бројна комбинации на бои;
  • во зависност од начинот на обработката, дава впечаток на текстури на камен, кожа, платно, дрво и др;
  • овозможува изработка на различни декоративни ефекти со помош на декоративните техники: Versus, Acero, Aurora, Travertino, Classic, Egeo и Spatolato.
  • со нанесување на слој од DECOR Marmorin Shine се добива висока водоодбивност.