следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Magnetic paint
 
 
 
 

DECOR Magnetic paint

 

Боја со магнетен ефект

ТОП ИЗБОР за внатрешни ѕидни површини како на пример конференциски сали, школи, градинки, каде сакаме да постигнеме екстремно моќен магнетен ефект. Производот е соодветен и за во кујни, детски соби, итн...

Својства

 • Одличен магнетен ефект.
 • Во систем со DECOR Magnetic base нуди исклучително моќен магнетен ефект
 • Можно пребојување со било која нијанса од фамилијата бои JUPOL
 • Во систем со DECOR Blackboard paint овозможува и пишување со креда
 • Брза и едноставна изведба

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

 • Едноставно до функционални површини.
 • Во систем со DECOR Magnetic base нуди еднаков магнетен ефект како кај магнетната табла, по прифатлива цена
 • Изразување на индивидуалноста и креативноста со помош на функционални производи
 • Брза и едноставна за нанесување и за аматери
 • Потребни се 4 наноси (2x DECOR Magnetic base и 2x DECOR Magnetic paint) за да се достигне магнетен ефект
 • Конкурентност во понудата за цел систем (магнетен ефект + пишување со креда).