следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Magnetic base
 
 
 
 

DECOR Magnetic base

 

Маса за израмнување со магнетен ефект

ТОП ИЗБОР за внатрешни ѕидни површини како на пример конференциски сали, школи, градинки, каде сакаме да постигнеме екстремно моќен магнетен ефект. Производот е соодветен и за во кујни, детски соби, итн...

Својства

  • Одлична подлога со екстремно моќен магнетен ефект
  • Одлично прифаќање
  • Можно пребојување со било која нијанса од фамилијата бои JUPOL, DECOR Magnetic paint и DECOR Blackboard paint
  • Можност за пополнување на помали вдлабнатини, пукнатини и дупчиња
  • Брза и едноставна изведба бидејќи е подготвена за директна употреба

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

  • Едноставно до функционални површини
  • Нуди еднаков магнетен ефект како кај магнетната табла во систем со една од внатрешните бои, по прифатлива цена
  • Брза и едноставна за нанесување и за аматери
  • Потребни се 4 наноси (2x DECOR Magnetic base и 2x DECOR Magnetic paint) за да се достигне магнетен ефект
  • Конкурентност во понудата за цел систем (магнетен ефект + пишување со креда).