следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Desert
 
 
 
 

DECOR Desert

 

Декоративна боја со изглед на пустински песок

ТОП ИЗБОР за декоративна обработка на внатрешни површини на кои сакаме да им доловиме изглед на пустински песок

Својства

  • Атрактивен и модерен изглед
  • Песочен, нежно светлечки ефект
  • Исклучително лесно нанесување и брза изведба
  • Шаренолик избор на ексклузивни нијанси
  • Одлична покривност

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

  • Изразување на индивидуалноста/креативноста
  • Едноставна за работа дури и за аматери
  • Производот е подготвен за употреба
  • Брзо вградување – заштеда на време и пари.
  • Можна непосредна примена , без посебна подготовка