следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Delight
 
 
 
 

DECOR Delight

 

Декоративна боја со ефект на преливање

ТОП ИЗБОР за престижни и уникатни простори како што се приватни куќи, ресторани, хотели итн.

Својства
  • Извонреден декоративен изглед со футуристички изглед.
  • Достапно во две верзии Темно злато и Светло сребро во над 30 нијанси.
Придобивки за инвеститорот / изведувачот
  • Атрактивен, модерен и футуристички изглед дома.
  • Голем избор на тренд нијанси.
  • Лесно за изработка дури и за аматери.
  • Брза и лесна апликација.
  • Подготвен за непосредна употреба.
Изработка на декоративни техники
  • DECOR Delight