следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Decoral
 
 
 
 

DECOR Decoral

 

Внатрешен декоративен малтер

DECOR Decoral е минерален малтер направен од бел цемент, гасена вар, органски додатоци и минерални полнила за декоративна заштита на внатрешни ѕидни површини. Карактеристичната рустикална површина се постигнува со тркалање со пенасти или релјефни валјаци врз сe уште свежиот нанос.

Својства
  • рустикален изглед;
  • висока цврстина;
  • добра пареопропусност;
  • дебелина на малтерот најмалку 3, а најмногу 10 mm;
  • ги исполнува барањата на хармонизараниот стандард EN 998-1.