следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Crystals
 
 
 
 

DECOR Crystals

 

Сребрени декоративни светки како додаток во DECOR Crystal

ТОП ИЗБОР во комбинација со DECOR Crystal за да постигнете блескав и гламурозен ефект на површината на ѕидот.

Својства

  • Лесно се меша во DECOR Crystal.
  • Изработка на декоративни техники
  • DECOR Crystal

  •