следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Crystal
 
 
 
 

DECOR Crystal

 

Декоративна боја со сјаен ефект

ТОП ИЗБОР за површини на таванот со модерно осветлување, детали за sидните површини на дневни соби или деловни простории.

Својства
 • Елегантен сјаен ефект.
 • Достапно во 80 модерни нијанси.
 • Се користи во комбинација со DECOR Crystals.
 • Конечната перивост се постигнува по три недели.
Придобивки за инвеститорот / изведувачот
 • Атрактивен и модерен изглед дома.
 • Голем избор на тренд нијанси.
 • Лесно за изработка дури и за аматери.
 • Брза и лесна апликација.
 • Производ подготвен за непосредна употреба.
Изработка на декоративни техники
 • DECOR Crystal

 •