следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Blackboard paint
 
 
 
 

DECOR Blackboard paint

 

Боја врз која се пишува со креда

Својства

  • Одлична подлога за пишување со креда.
  • Високоотпорна на мокро бришење.
  • Мат изглед.
  • Ниска емисија на штетни испарливи органски соединенија во околината
  • Брза и едноставна изведба

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

  • Модерен мат завршен изглед кој нуди можност за пишување со креда и мокро бришење
  • Изразување на индивидуалноста и креативноста со помош на функционални производи .
  • Брзо постигнување на функционалноста и ефектот со само два наноса
  • Едноставна за нанесување и за аматери
  • Конкурентност во понудата за цел систем (магнетен ефект + пишување со креда).