следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Beton look
 
 
 
 

DECOR Beton look

 

За да се постигне изглед на модерeн суров бетон

Смеса од малтер за изработка ма декоративни техники, со која на ѕидните површини може да се долови денешниот многу модерен изглед на суров бетон.