следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Antique
 
 
 
 

DECOR Antique

 

Силикатна лазурна боја

DECOR Antique е наменета за декоративна обработка на фасадни и внатрешни фино или грубо малтерисани ѕидни површини. Посебните техники на нанесување на површините им даваат рустикален изглед. Еколошка боја направена врз база на калиумово водено стакло и органски додатоци.

Својства

  • алкално постојана;
  • исклучително водоодбивна;
  • пареопропусна;
  • добро отпорна на атмосферските влијанија;
  • oвозможува изработка на различни декоративни ефекти со декоративните техники: Jeans и Madeira.