следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
DECOR Acrylcolor
 
 
 
 

DECOR Acrylcolor

 

За декоративна обработка на екстериери и интериери

DECOR ACRYLCOLOR е боја која не е штетна за околината, направена е на база на водена дисперзија со полимерни врзива. Наменета е за декоративна обработка на ѕидни внатрешни и надворешни повшини.

Карактеристики:
  • добра покривност;
  • едноставна за нанесување;
  • овозможува изработка на најразлични декоративни ефекти.