следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Apneni belež
 
 
 
 

Apneni belež

 

Природно белило

Apneni belež е направен врз база на чисто и фино мелена гасена вар и е квалитетна замена за варови белила од класично гасена и одлежана вар. Се употребува како дезинфекциски премаз на надворешни и внатрешни ѕидни површини. Како затитно дезинфекциско средство се употребува и во земјоделството на пример за зимска заштита на стеблата на овошните дрва.

Својства

  • моќен дезинфекциски ефект;
  • висока пареопропусност;
  • исклучително свеж мирис;
  • свилен сјај;
  • едноставен за нанесување;
  • бела боја.