следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
ALGICIDE Plus
 
 
 
 

ALGICIDE Plus

 

Средство за уништување на ѕидни алги и мувла

ТОП ИЗБОР за заразени фасадни и внатрешни површини од алги и мувла, како и за површини од бетон и камен.

Својства

  • Ефикасно ги уништува ѕидните алги и мувла
  • Погоден е за внатрешни и надворешни ѕидни површини
  • Во прехрамбената индустрија се употребува како премаз за уништување на мувла

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

  • Ефикасно санирање на површините
  • Гарантиран долготраен изглед на "здрава површина"
  • Релативно едноставен за работа

Ослободете се од ѕидната мувла во 3 чекори