следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
AKRINOL Uniflex white
 
 
 
 

AKRINOL Uniflex white

 

Бело подобрено лепило за керамика

ТОП ИЗБОР за оптоварени внатрешни површини (скалила, ходници, гаражи) и средно оптоварени надворешни површини, пред се за лепење на проѕирни облоги од бел камен и мермер.

Својства

  • Можно нанесување до 10 mm
  • Одлично прифаќање
  • Добра еластичност

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

  • Не доаѓа до прошарување кај светлите фугирни маси
  • Не доаѓа до проѕирање кај проѕирните подлоги
  • Можност за израмнување на помали нерамнини
  • Продолжено отворено време
  • Заштеда на време при чистење на фугите