следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Akrinol Uniflex
 
 
 
 

Akrinol Uniflex

 

Лепило за керамика со намалено пролизгување

Akrinol Uniflex е флексибилно градежно лепило, направено на база на цемент и полимерни врзива. Тоа е подобрено лепило со намалено пролизгување и погодно е за лепење на керамички плочки, клинкер, мозаици на ѕидни и подни површини. Погоден е за пооптоварени внатрешни и помалку оптоварени надворешни површини.

Својства

  • класа C2T (EN 12004);
  • висок степен на прифаќање;
  • температурна постојаност од - 40 дo +70 °C;
  • за внатрешна и надворешна употреба.