следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Akrinol Light
 
 
 
 

Akrinol Light

 

Лесно лепило за керамика

Akrinol Light е повеќенаменско цементно градежно лепило збогатено со лесни додатоци кои ја зголемуваат издашноста за 40%. Погодно е за лепење на керамички плочки, клинкер, мозаици (освен стаклени) на непроблематични ѕидни и подни површини, дури и во објекти со подно греење. Погоден е за внатрешна и надворешна употреба.

Својства
  • класа C1TE (EN 12004);
  • исклучително лесен нанос;
  • продолжено отворено време за работа;
  • температурна постојаност: oд - 40 дo +70 °C;
  • висок степен на прифаќање;
  • тестиран по EN 12004.