следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Akrinol Elastik
 
 
 
 

Akrinol Elastik

 

Еластично лепило за керамика S1

Akrinol Elastik е еластично градежно лепило S1 направено врз база на цемент и специјални додатоци. Погодно е за лепење на керамички плочки, клинкер, мозаици (освен стаклени), на ѕидни и подни површини. За лепење на подна керамика во објекти со подно греење. За лепење на керамика врз стари керамички облоги. За внатрешна и надворешна употреба.

Својства

  • сива боја;
  • класа C2T (EN 12004);
  • еластично лепило S1(EN 12002);
  • висок степен на прифакање;
  • термичка опстојаност од - 40 до +70 С;
  • EN 12004 EN 12002.