следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Akrinol Classic
 
 
 
 

Akrinol Classic

 

Лепило за керамика и поробетон

Akrinol Classic е повеќенаменско градежно лепило направено врз база на цемент, погодно е за лепење на керамички плочки, клинкер, мозаици (освен стаклени), на непроблематични ѕидни и подни површини, за лепење на поробетонски блокови при изградба на лесни носечки и преградни ѕидови, како и за лепење на подна керамика во објекти со подно греење. За внатрешна и надворешна употреба.

Својства
  • сива боја;
  • класа C1T (EN 12004);
  • висок степен на прифакање;
  • термичка постојаност од - 40 до+70 С;
  • тестиран по EN 12004.