следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
VEZAKRIL primer
 
 
 
 

VEZAKRIL primer

 

Груб основен премаз

ТОП ИЗБОР за многу мазни површини на кои сакаме да обезбедиме подобро прифаќање на декоративните малтери и лепилата за керамика (влакноцемнтни плочи, OSB плочи, гипс картонски плочи, мазен бетон).

Својства
  • премазот значително ја зголемува рапавоста на подлогата;
  • на нанесениот малтер или лепило му овозможува подобро прифаќање на подлогата;
  • ја егализира подлогата во однос на впивањето на вода;
  • до некаде ја зголемува водоодбивноста на подлогата.