следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Valiplast
 
 
 
 

Valiplast

 

Декоративен малтер

Valiplast е наменет за декоративна заштита на фасадни и внатрешни ѕидни површини. Изгледот на релјефната површина зависи од техниката и од употребениот алат за структурирање на нанесениот малтер.

Својства
  • висока цврстина;
  • релјефна структура;
  • добро прифаќање на подлогата;
  • високо пареопропусен;
  • отпорен на дејството на издувните гасови и ултравиолетовите зраци;
  • бела боја (нијанса1001).