следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
TRENDCOLOR
 
 
 
 

TRENDCOLOR

 

Силоксанизирана микроармирана фасадна боја за интензивни нијанси

ТОП ИЗБОР за помали и поголеми објекти каде ни е потребна високопостојана фасадна боја со ,,посилни нијанси... Фасадната боја е соодветна за груби и фини фасадни површини кои се и многу изложени на УВ зрачење.

Својства

 • Врвна постојаност на интензивни/заситени и COOL нијанси
 • COOL нијансите спречуваат прегревање на површината
 • Широк избор на интензивни нијанси
 • Врвна водоодбивност
 • Многу добра пареопропусност
 • Одлична отпорност на временски влијанија
 • Отпорна на развој на алги и мувла

Придобивки за инвеститорот/ изведувачот

 • Долготрајно го чува интензитетот и сјајот на нијансите
 • COOL нијансите спречуваат прегревање на површината а со тоа и пребрзо стареење на фасадите
 • Едноставна за нанесување
 • Одлична покривност
 • Овозможува посебни архитектурни решенија со интензивни нијанси