следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
TAKRIL Epoxy
 
 
 
 

TAKRIL Epoxy

 

Двокомпонентна епоксидна боја за бетон

ТОП ИЗБОР за врвна заштита на пооптоварени внатрешни подни и ѕидни површини (гаражи и подруми), каде ни е потребна одлична отпорност на хемиско и механичко абење.

Својства:
  • Го заштитува бетонот од карбонизација
  • Врвна отпорност на CO2
  • Врвна отпорност на хемиско и механичко абење (околу десет пати поголема од најмоќните акрилни бои на водена база)
  • Во согласност со стандардот EN 1504-2
  • Обоениот филм од бојата е отпорен на разни агресивни течности
Придобивки за изведувачите / инвеститорите:
  • Долгорочна заштита
  • Можност за машинско и рачно нанесување
  • Лесна подготовка, водена основа, лесно чистење на алатот