следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Siliconeprimer
 
 
 
 

Siliconeprimer

 

Силиконски основен премаз

ТОП ИЗБОР за сите видови минерални фасадни површини.

Својства

  • ја одржува пареопропусноста на подлогата;
  • претставува поврзувачки мост помеѓу подлогата и премазот;
  • ја егализира впивливоста на подлогата;
  • ги врзува правливите честички, кои не можеме да ги отстраниме со чистење;
  • ја зголемува водоодбивноста;
  • безбоен.

Подготовка и нанесување