следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
SILICATE primer
 
 
 
 

SILICATE primer

 

Силикатен основен премаз

ТОП ИЗБОР за сите видови внатрешни и надворешни варови и варовоцементни подлоги.

Својства

  • ја егализира подлогата;
  • ги врзува правливите честички;
  • ја зголемува водоодбивноста на подлогата;
  • се користи и како основна боја;
  • бела боја

Подготовка и нанесување