следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Revitalcolor
 
 
 
 

Revitalcolor

 

Микроармирана акрилна фасадна боја

Revitalcolor е микроармирана фасадна боја, која е погодна за боење на цврсти, погрубо малтерисани фасадни површини и за боење на фасадни површини каде што се гледаат капиларни пукнатини (до 0,3 mm).

Својства
  • ефикасно го спречува развојот на мувла и алги;
  • ги премостува капиларните пукнатини (до 0,3 mm);
  • многу водоодбивна;
  • отпорна на атмосферски влијанија;
  • добро пареопропусна;
  • изглед: мат.