следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
REVITAL Primer New generation
 
 
 
 

REVITAL Primer New generation

 

Егализациски основен премаз за премостување микропукнатини

ТОП ИЗБОР за влакнесто распукани малтери и фини и груби/рустикални подлоги

Својства

 • Премостува влакнести пукнатини до ca. 0,3 mm
 • Ја егализира структурата на подлогата
 • Го подобрува прифаќањето на подлогата
 • Ја зголемува водоодбивноста
 • Ја егализира различната впивливост на подлогата

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

 • Ефикасно трајно решение за санација на стари фасадни површини
 • Во систем со JUB фасадни бои е идеална заштита на површината од пенетрирање на вода во малтерот
 • Нанесување со валјак, овозможува до 70 % побрза изведба
 • Универзален ревитализациски прајмер соодветен за сите подлоги
 • Во системот за санација ја армира површината и е одлична универзална подлога за сите JUB фасадни бои
 • Соодветен и за системска санација на историски објекти
 • Идеална подлога пред боење на фасадните површини каде е присутен изразен контраст од темни и светли нијанси на постоечките подлоги. Посебно на пример кај оние проблематични подлоги кога се освежуваат со интензивна фасадна боја, која е помалку покривна.