следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Renovirni omet
 
 
 
 

Renovirni omet

 

реновирен малтер

Renovirni omet е микроармирана фасадна маса за израмнување оплеменета на база полимерни врзива. Се употребува пред сe за санирање на распукани фасадни и внатрешни површини и за израмнување на грубо обработени површини: варовоцементни, цементни, акрилни, силикатни и други декоративни малтери. Погоден е за санација на термоизолациони системи и за обработка на ѕидови од поробетон..

Својства

  • хидрофобиран;
  • исклучително низок модул на еластичност;
  • сива боја.