следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUPOL Weiss
 
 
 
 

JUPOL Weiss

 

Екстра бела внатрешна боја

JUPOL Weiss е ѕидна боја изработена врз основа на водена дисперзија од полимерни врзива. Се користи за декоративна заштита на ѕидови и плафони во станбени и деловни згради и други објекти доколку за таква заштита не е потребно или не се бара истата да биде перива, односно бои кои се отпорни на мокро бришење.

Соодветни подлоги се фините малтери од сите видови, површини измазнети со масите за израмнување, и сл. Можно е нанесување и на добро прифатени стари премази од тој тип.

Својства

  • едноставно нанесување;
  • висока белина;
  • висока пареопропусност и покривност;
  • еколошка боја - исклучително ниска содржина на лесно испарливи органски материи;
  • не содржи тешки метали
  • отпорна на суво триење.