следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUPOL Trend
 
 
 
 

JUPOL Trend

 

Високопокривна перива боја во модерни нијанси

TOП ИЗБОР за сите внатрешни повеќе оптоварени простории, кои сакаме да ги заживееме со модерни нијанси на бои.

Својства

  • За брза трендовска промена на домот
  • Во 18 подготвени нијанси на бои
  • Доволно за 20 m2 во еден нанос
  • Пребоената површина има убав конечен изглед
  • Веќе подготвена за употреба, не е потребно разредување

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

Брза и едноставна можност за промена на животната околина
Врвен изглед на пребоената површина
Едноставна за работа дури и за аматери
Скратен временски рок за избедба (1 нанос).