следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUPOL Latex transparent
 
 
 
 

JUPOL Latex transparent

 

Врвен перив транспарентен премаз

ТОП ИЗБОР за сите просториии во ентериерот каде сакаме дополнително да ги заштитиме пребоените или декоративно обработени површини.

Својства:
 • Врвен квалитетен перив транспарентен премаз
 • Отпорен на чистење со стандардни средства за чистење.
 • Мазен филм на пребоената површина.
 • Можна апликација врз веќе обоената површина или претходно декорирана
 • Подготвен за употреба.
 • Предности за инвеститорот / изведувачот:
 • Дополнително ги штити обоените површини и им го продолжува работниот век.
 • Можност за чистење.
 • Врвен изглед на обоената површина.
 • Едноставна за работа, дури и за домашен мајстор.

 •