следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUPOL Latex matt
 
 
 
 

JUPOL Latex matt

 

Високо перива мат латекс внатрешна боја

JUPOL Latex matt е еколошка високоперива боја, наменета е за декоративна заштита на ѕидови и други површини во училишта, градинки, болници, хотели, домови за стари лица и други јавни објекти, па и занаетчиски и индустриски објекти, каде хигиената се одржува со почесто миење со обични куќни детергенти, па дури и со поагресивни дезинфекциски средства.

Својства
  • високо отпорна на мокро триење;
  • филмот од боја е отпорен на чистење со обични куќни детергенти и медицински средства за дезинфекција (HEXAQUART S, SURFANIOS CITRON, INCIDUR, KOHRSOLIN FF);
  • добра отпорност на абење;
  • мазен филм со свиленкаст мат изглед;
  • исклучително ниска содржина на лесно испарувачки органски материи;
  • едноставно нанесување;
  • на располагање е широка палета на нијанси.