следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUPOL Junior
 
 
 
 

JUPOL Junior

 

Високопокривна перива боја за детски соби

ТОП ИЗБОР за сите внатрешни простории, пред се за обработка на ѕидови во детски соби, игротеки, училници итн

Својства

  • Идеална боја за собата на Вашето бебе
  • Прва боја на словенскиот пазар со еколошки сертификат Ecolabel
  • Во 8 нови атрактивни детски нијанси
  • Доволно за 20 m2 во еден нанос
  • Пребоената површина има убав конечен изглед
  • Веќе подготвена за употреба

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

  • Брз и едноставен избор меѓу веќе подготвените нијанси на Вашите деца
  • Едноставна за работа дури и за аматери
  • Врвен изглед на пребоената површина
  • Скратен временски рок за изведба (1 нанос).