следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUPOL Ekonomik
 
 
 
 

JUPOL Ekonomik

 

Бела внатрешна боја

JUPOL Ekonomik е боја направена врз база на водена дисперзија од полимерни врзива. Се употребува за декоративна заштита на ѕидови и тавани, каде што нема изразени посебни барања во поглед на обработка на површините.

Својства
  • исклучително ниска содржина на лесно испарувачки органски материи;
  • едноставна за нанесување;
  • добра пареопропусност;
  • отпорна на суво триење.