следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUPOL Eco premium
 
 
 
 

JUPOL Eco premium

 

Врвна покривна перива боја

ТОП ИЗБОР за сите простории во ентериерот, особено за детските соби, спалните соби, дневните соби и сл.

Карактеристики:
  • Врвна боја со сертификат Ecolabel.
  • Сертификатот докажува усогласеност со високите еколошки критериуми.
  • Перива боја, покривна во само еден слој.
  • Подготвена боја за употреба.
  • Предности за инвеститорот / изведувачот:

  • Едноставна за работа, дури и за домашен мајстор.
  • Врвен изглед на обоената површина.
  • Пократко време за изведба (1 нанос).

  •