следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUPOL Classic
 
 
 
 

JUPOL Classic

 

Внатрешна ѕидна боја

JUPOL Classic е ѕидна боја, со доверба 50 години. Се употребува за декоративна заштита на ѕидови и тавани во стамбени и деловни згради.

Новата подобрена формула на внатрешната ѕидна боја JUPOL Classic овозможува да »Обојте повеќе«. Подобрената внатрешна боја JUPOL Classic се разредува со вода до 15%, се добива поубав нанос и растегливост на бојата, без видни траги од ваљакот. Пребоената површина со бојата JUPOL Classic има фина структура и прекрасен изглед на бојата филмот.

Својства
  • новата формула овозможува поголема покривност - 15 l до 100 m2;
  • до 20% повеќе пребоени површини;
  • едноставно нанесување;
  • подобар изглед на филмот на бојата;
  • висока белина;
  • висока пареопропусност и покривност;
  • еколошка боја - исклучително ниска содржина на лесно испарливи органски материи;
  • едноставно нанесување;
  • отпорна на суво триење.