следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUPOL Citro
 
 
 
 

JUPOL Citro

 

Внатрешна боја со ефикасна заштита против мувла

JUPOL Citro е боја со ефикасен филм против мувла, погодна е пред сe за декоративна заштита на ѕидови и тавани во простории, во кои заради високата релативна влажност на воздухот има голема веројатност на појава на кондензација, а со тоа и голема веројатност за интензивен развојна различни видови на ѕидна мувла. Се препорачува пред сe за кујни, купатила и други простории во кои за декоративна обработака, не се бара употреба на бои отпорни на мокро триење.

Својства
  • внатрешна боја со пријатен мирис на лимон, со додатоци кои спречуваат развојна ѕидна мувла;
  • висока пареопропусност;
  • исклучително ниска содржина на лесно испарувачки органски материи;
  • едноставно се нанесува;
  • отпорна на суво триење.