следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUPOL Brilliant
 
 
 
 

JUPOL Brilliant

 

врвна внатрешна перива боја

JUPOL Brilliant е перива боја, која покрива уште при првиот нанос. Наменета е за корисници со најголеми барања и е погодна за декоративна заштита на ѕидови и тавани, во станбени објекти, дневни и спални соби во кои што сакаме да постигнеме мат изглед на филмот од боја.

Својства
  • oдлично покривна уште при првиот нанос;
  • добро отпорна на мокро триење;
  • висока пареопропусност;
  • со кадифен изглед;
  • едноставно нанесување;
  • исклучително ниска содржина на лесно испарувачки органски материи;
  • одлично покривна боја класа 1;
  • на располагање е широка палета на нијанси.