следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUPOL Block New generation
 
 
 
 

JUPOL Block New generation

 

Специјална боја за блокирање на дамки

ТОП ИЗБОР за ѕидни површини извалкани со дамки, никотин, катран пр. кујни, хотели, школи, градинки.

Својства

  • Одлично ги покрива и блокира проблематичните дамки од никотин, катран, пожар, валканици, танин, и други обојувачи како вино, сокови, кафе, водени боички и масло.
  • Дамката се врзува со маслото, така да е спречен преодот на дамката преку филмот од бојата.
  • Брзо сушење
  • Високопокривна и пареопропусна боја со мат изглед.
  • Ниска емисија на лесно испрливи органски соединенија во околината.
  • Можност локално да се поправат грешки

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

  • Идеален изглед за одстранување на дамки
  • Скратен рок за изведба – следниот нанос е можен веќе после 4 часа.
  • Едноставна за работа.
  • Гарантиран квалитетен резултат за пребојување на дамки