следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUPOL Bio Silicate
 
 
 
 

JUPOL Bio Silicate

 

Силикатна внатрешна боја

ТОП ИЗБОР пред се за лица склони кон алергии како и за објекти со архитектурно наследство.

Својства

  • Прва словенска боја со потврда од германскиот институт ECARF за соодветна боја за лица склони кон алергии
  • За лица склони кон алергии препорачуваме бела боја
  • Соодветна и за декоративна заштита на објекти со архитектурно наследство

Придобивки за инвеститорот/ изведувачот

  • Ги решава проблемите со алергијата
  • Високата ph вредност обезбедува природна фунгицидна заштита
  • Можно е чистење на површината
  • Овозможува лесен нанос и е едноставна за работа