Na ndiq

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerët

 
 
 
 
 
 
 
 
 
KUBALA Sp.z. është një kompani e themeluar në vitin 1987. Rritja dinamike, cilësia e lartë e produkteve dhe zbatimi i vazhdueshëm i zgjidhjeve inovative e bëjnë kompaninë lider në tregun ndërkombëtar të veglave të dorës për ndërtim. Për prodhimin e tyre përdoren lëndët e para më të mira, duke përfshirë çelikun inoks rezistent ndaj acideve, të shënuar me simbolin "ROST FREI"
 
 
 
 
 
 
Është prodhues lider i teknologjive të fiksimit të cilësisë më të lartë në fushën e ndërtimit në Evropën Lindore dhe Qendrore. Te ne janë të pranishëm në treg me programin për thumba me gjilpërë plastike dhe metalike; thumba; thumba goditës, vida për PVC, vida për gips; vida për çati në tetë ngjyra, vida për dru dhe një sërë produktesh të tjera të cilësisë së lartë.
 
 
 
 
 
 
Ngjyra krijon mjedisin përreth (ambientin), dhe CASATI krijon ngjyrën ... është slogani me të cilin CASATI u shfaq për herë të parë në treg në vitin 1935 dhe në vendin tonë përfaqësohet nga një gamë e gjerë produktesh me cilësi të lartë. Ngjyra për lyerje të jashtme dhe të brendshme, smalte, spreje, bojë për mbrojtjen e drurit dhe shumë produkte të tjera .
 
 
 
 
 
 
BOLDRINI është një tjetër firmë e njohur nga Italia, e cila është prodhuese e njohur e furçave, ruleve, veglave të dekorimit etj.
 
 
 
 
 
 
AMBROVIT është një kompani e njohur e sistemeve të fiksimit dhe një kompani e konsoliduar, avantazhet e së cilës janë në teknologjinë dhe cilësinë.
 
 
 
 
 
 
DAKOTA ka më shumë se 3000 produkte, të prodhuara kryesisht në Itali si: sifone dhe produkte të tjera për hidraulik, valvola, sisteme level up, etj.
 
 
 
 
 
 
ING LULI është një kompani që prodhon ngjitës për pllaka, masa figurash, suva, ngjitës silikoni, ngjitës fasadash etj.
 
 
 
 
 
 
JUB është grupi më i njohur në sektorin e bojërave dhe dekorimit të brendshëm, por edhe hidroizolimit, mbrojtjes së drurit dhe të ngjashme.