Na ndiq

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OPERATIVI DHE ZBATIMI

 
 
 
 
 
 
 

KUSH JEMI NE?

 

 
GIPS IMOBILIA DESIGN si kompani me biznes familjar është themeluar dy dekada më parë, më saktë më 15 tetor 2004 dhe për këtë periudhë prej pak më shumë se dy dekada është duke u rritur dhe duke përmirësuar vazhdimisht mënyrën e punës duke aplikuar teknika të reja moderne në punë.
 
 

PËR KOMPANINË

 
18 vitet e kaluara ka qenë të mjaftueshme që GIPS IMOBILIA DESIGN të rritet në një lider tregu në fushën e ndërtimit dhe rrjedhimisht ka kapacitetin e plotë të burimeve njerëzore dhe materiale të nevojshme për të përmbushur kërkesat e klientëve tanë me theks të veçantë në:

  • INTERIER: Sisteme Knauf, programin AMF, suvatim makinerie, shërbime lyerjeje, shërbime nënshtrese, energji elektrike, ujë, ngrohje qendrore;
  • EKSTERIER: fasada, zdrukthëtari fasadash, punime llamarine, rregullim përdhese;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MË SHUMË PËR NE

 
 
Në fushën e burimeve materiale kemi teknologji dhe pajisje moderne duke përdorur materialet më cilësore të prodhuara nga markat kryesore evropiane që kanë karakteristikat më të mira të konfirmuara nga certifikatat e cilësisë nga institucionet përkatëse evropiane.
Në fushën e burimeve njerëzore, kompania jonë menaxhohet nga staf profesional, i cili menaxhon me sukses punën e ekipeve që kanë përvojë pune dhe certifikata të formimit profesional të dhëna nga institucionet përkatëse.
Me qëllim për të garantuar standardet më të larta dhe cilësi të qëndrueshme, kompania disponon certifikatën e cilësisë ISO 9001 - 2015 e cila konfirmon sigurinë, stabilitetin dhe profesionalizmin e lartë në fushën ku operojmë.
Parimi ynë bazë nga i cili lind motivimi është i frymëzuar nga motoja: Let us complete your plan... (Na lejoni të kompletojmë planin tuaj...)

 
 
 
 
 
 
 

TE DUHET NJE IDE DHE REALIZIM?