продукти

Специјализирана продавница за градежно-занаетски материјали:

    - Електрика
    - Бои и лакови
    - Железарија
    - Рачни алатки
    - Водовод
    - Фасаден центар: стиропор, мрежа, лепаци, пластичен декоративен малтер од реномирани брендови со ЕТА сертификат
    - Компјутерско нијансирање на бои
    - Тапети и др.