следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUKOL primer
 
 
 
 

JUKOL primer

 

Длабински основен премаз

ТОП ИЗБОР за многу впивливи градежни подлоги ( бетон, влакноцементни и гипс картонски плочи, порозен бетон, гипсени малтери).

Jukolprimer е специјален длабински основен премаз кој се употребува за импрегнација на многу впивливи градежни подлоги пред боење со дисперзни бои, пред израмнување со маси за израмнување и пред вградување на тенкослојни декоративни малтери.

Својства

  • пенетрира длабоко во подлогата;
  • ја подобрува водоодбивноста на подлогата и ја егализира;
  • ги врзува правливите честички, кои не можеме да ги отстраниме со чистење;
  • овозможува подобро прифаќање;

Придобивки за инвеститорот/ изведувачот

  • Одличен завршен изглед на филмот од бојата
  • Овозможува оптимална потрошувачка на бојата
  • Лесно нанесување (едноставна изведба на наредните слоеви)