следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Unixil Finish S 1.5 и 2.0
 
 
 
 

JUBIZOL Unixil Finish S 1.5 и 2.0

 

силоксанизиран акрилен измазнет малтер со гранулација 1.5, 2.0

Unixil G omet е наменет за декоративна заштита на сите видови на фасадни ѕидни површини на градежните објекти, а исто така и за повеќекатни згради со минимални кровни стреи. Бо критичните температурни периоди во летните месеци, можно е додавање на Jubizol Summer Finish additive. За нанесениот малтер е карактеристична рамномерната зрнеста површина.

Својства
  • добра водоодбивност и висока цврстина;
  • висока отпорност на атмосферски влијанија;
  • сразмерно висока пареопропусност;
  • погоден е како завршен малтер во контактните фасадни топлинско- изолациски ситеми од минерална волна;
  • долготрајна отпорност од заразување со ѕидни алги и мувла;
  • направен врз база на полимерни врзива и силоксански додатоци
  • во критичните температурни периоди во летните месеци, можно е додавање на Jubizol Summer Finish additive.