следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Smooth
 
 
 
 

JUBIZOL Smooth

 
 

Фасадниот топлинскоизолациониот систем JUBIZOL Smooth е наменет за изработка на мазна фасада за топлинска заштита на нови и санација на постоечки објекти со висина до 22 метри, на станбени, деловни и други објекти. Соодветен е за сите видови на масивни подлоги. Објекти со или без минимална кровна стреа. Системот е исто така погоден за најсложените услови на експлоатација, дури и во многу загадени средини.