следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Mineral Finish Т
 
 
 
 

JUBIZOL Mineral Finish Т

 

Минерален пердашен декоративен малтер со гранулација 2.0

Jubizol Mineral Finish Т е направен на основа на бел цемент, хидрирана вар, минерални полнила и други додатоци. Наменет е за декоративна заштита на фасадни и внатрешни ѕидни површини. За нанесениот малтер е карактеристично рамномерна зрнеста површина.

Својства

  • висока пареопропусност;
  • висока цврстина;
  • добро прифаќање на подлогата;
  • отпорност на атмосферски влијанија;
  • бела боја (површината може да се пребои со фасадните бои Revitalcolor AG или Revitalcolor silicate).